SLOW FASHION c/ Ramón i Cajal, 6 · Gràcia · Barcelona + 626.053.071
Out of stock!
jersei eco fashionjersei eco fashionjersei eco fashionjersei eco fashion
jersei eco fashion

Jersei Funk

35,00 incl. imp.

Jersei sostenible, de màniga llarga ranglán i coll creuat. Molt original per la combinació de textures i confortable pel tall lleugerament evasé.

De color taronja, combinat amb color blau fosc i petroli.

Peça única produïda en el nostre taller al barri de Gràcia de Barcelona, de forma sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

SKU: J52/2018 Categoria:
Esborrar
Descripció

Descripció

Jersei fabricat amb criteris de proximitat i sostenibilitat.

Confeccionat amb un teixit texturat de color taronja (95% polièster i 5% elastán), combinat en el coll i els punys amb un color petroli (45% viscosa, 50% i 5% elastán) i amb unes mànigues estampades de piquets blancs sobre blau fosc (95% viscosa i 5% elastán).

Informació addicional

Informació addicional

Talla

,